Siglă personalizată

TERMENI SI CONDITII SISTEME COPIAT

Utilizare necorespunzatoare si raspunderi

Cumparatorul este de acord sa foloseasca dispozitivele vandute pe site-ul sistemecopiat.ro numai in SCOPURI LEGALE si are urmatoarele obligatii:
– nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul sistemecopiat.ro;
– nu va desfasura si nu va permite activitatea de cracking, hacking sau frauda ONLINE.
Produsele sistemecopiat.ro sunt concepute pentru scop educational si recreativ, pentru a pune in valoare imaginatia persoanei, NU AU un caracter oficial si trebuie utilizate ca atare.
Produsele sistemecopiat.ro nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale (echipamentele militare, de telecomunicatii speciale sau alte echipamente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala ori individuala) asadar pot fi folosite de orice persoane ADULTA.
Este responsabilitatea fiecarui utilizator sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor sistemecopiat.ro in scopuri ilegale.
Prin cumpararea si utilizarea DISPOZITIVELOR VANDUTE PE ACEST WEBSITE, utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi DOAR intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site. VA RUGAM SA NU cumparati daca nu sunteti de acord.

Termeni si Conditii Sisteme Copiat

Vrei reduceri la sisteme de copiat?

Ai gasit cel mai bun furnizor de note bune la examene - din Romania. Noi ITI GARANTAM succesul in orice examen. Tot ceea ce trebuie sa faci, pentru a fi la curent cu noutatile si cu REDUCERILE este sa iti adaugi adresa de email mai jos.

Pagina securizata! Totul este super OK!