Siglă personalizată

Casti Copiat

BOGDAN REMES

BOGDAN REMES

Fondator / Dezvoltator

Intotdeauna mi-a placut tehnologia si tot ceea ce tine de ea. Am incercat sa devin bun prin ceea ce fac si imi place sa cred ca ajut oamenii cu sistemele acestea. Va asteptam in campusurile universitare.

RALUCA GEORGIANA

RALUCA GEORGIANA

Consultant Vanzari

Sunt consultant vanzari/inchirieri pt orice sistem de copiat de pe acest site. Imi place sa ma implic si sa ajut oamenii sa promoveze fara greata la examene - indiferent de dificultatea acestora. Va asteptam.

MIHAI PANZARIU

MIHAI PANZARIU

Dezvoltator Sisteme Copiat

Suntem intr-o continua dezvoltare pe aceasta piata nisata a sistemelor de copiat si cineva trebuie sa se ocupe sa produca cele mai bune si calitative casti de copiat. Acesta sunt eu si imi place ceea ce fac.

GABRIELA LACATUS

GABRIELA LACATUS

Consilier Sisteme Copiat

Eu va pot ajuta in orice tine de sisteme de copiat la examene. Va pot recomanda anumite sisteme de copiat sau va pot raspunde la intrebari legate de functionarea acestora. Casti Copiat Regie, camin P13 - aici ne gasiti.

Vrei reduceri la sisteme de copiat?

Ai gasit cel mai bun furnizor de note bune la examene - din Romania. Noi ITI GARANTAM succesul in orice examen. Tot ceea ce trebuie sa faci, pentru a fi la curent cu noutatile si cu REDUCERILE este sa iti adaugi adresa de email mai jos.

Pagina securizata! Totul este super OK!