Siglă personalizată

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate de pe site-ul SistemeCopiat.ro se livreaza in toata tara prin FanCourier sau UrgentCargus. In cazul celor din provincie, contravaloarea produselor comandate se achita la ridicarea coletului,de la curier prin plata ramburs. Pentru predare personala va asteptam la sediul nostru din Bucuresti, sector 6. Toate produsele sunt noi, beneficiaza de garantie si sunt asigurate pe toata perioada transportului pana la livrare.
Va oferim 2 metode de livrare:
– Ridicare personala din sediul nostru din Bucuresti
– Prin curierat rapid: FanCourier sau UrgentCargus cu livrarea in 12-24 ore:
– 18 lei livrare obisnuita;
– 25 lei livrare cu posibilitatea de a desface coletul inainte de a plati.
In cazul in care nu va aflati in lista localitatilor fara kilometri suplimentari, va trebuie sa achitati suplimentar curierului numarul de kilometric in plus. Este cazul satelor, comunelor unde nu exista sedii sau trasee ale firmelor de curierat rapid. Este recomandat persoanelor care au kilometri suplimentari, sa comande cu livrarea la sediul FanCourier sau UrgentCargus din localitatea cea mai apropiata, cu ridicare personala.

Vrei reduceri la sisteme de copiat?

Ai gasit cel mai bun furnizor de note bune la examene - din Romania. Noi ITI GARANTAM succesul in orice examen. Tot ceea ce trebuie sa faci, pentru a fi la curent cu noutatile si cu REDUCERILE este sa iti adaugi adresa de email mai jos.

Pagina securizata! Totul este super OK!