Siglă personalizată
INTREBARI FRECVENTE DESPRE SISTEMELE DE COPIAT

Se pot detecta usor aceste sisteme de copiat?

Raspunsul la aceasta intrebare este NU. 

Pe o scara de la 1 la 10 – sistemele de copiat comercializate de noi (facute si proiectate de echipa noastra de specialisti) NU pot fi detectate usor – asadar nota pe care o putem acorda sistemelor noastre cu BLUETOOTH este de 9.

Trebuie sa stiti ca niciodata nu putem garanta 100% ca nu veti fi detectati cumparand sistemele noastre; insa va putem asigura ca sistemele noastre sunt de 5 ori mai performante decat cele comercializate de altii. Sistemele noastre Bluetooth capteaza sunetul de la o distanta de peste 10 metri iar dispozitivul poate sta la o distanta de 50 – 70 de metri de telefon.

Compatibilitate cu telefoane

Sistemele cu bluetooth comercializate de noi sunt compatibile cu toate modelele de telefoane existente pe piata (iPhone, Samsung, AllView, Asus, Nokia, Alcatel, etc.) – acestea au o finete extrem de mare si chiar daca carcasa este NOKIA modelul de sticker bluetooth este complet modificat si facut de catre echipa noastra – microfonul este de 10 ori mai sensibil decat normal precum si raza de actiune a stickerului este modificata sa ajunga pana la 70 de metri.

Raza de actiune a sistemelor cu bluetooth

Raza actiunii sistemelor de copiat cu bluetooth comercializate de noi este de pana la 70 de metri fara obstacole. Astfel incat intr-o sala de examen nu o sa aveti nicio problema. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa puneti bluetooth-ul telefonului pe mod ascuns. Cel de pe sticker sau colier este automat trecut in modul ASCUNS.

Microcasca de Copiat poate dauna auzului?

Microcastile Japoneze care folosesc baterii Sony 337 nu dauneaza sanatatii si nici auzului. Acestea nu pot intra si nu pot afecta timpanul oricat de mult ati dori sa le impingeti in ureche deoarece au fost proiectate in asa fel incat sa nu afecteze timpanul.

Intr-adevar, acum discutam despre microvibratia pe timpan, acele casti minuscule care se lipesc pe timpan. RECOMANDAREA noastra este sa folositi castile cu microvibratie de maximum 15 ori pe an si niciodata mai mult, deoarece timpanul este o membrana elastica ce risca sa se deterioreze daca folositi castile mai mult de 15 ori/an.

Recomandat pt examene ar fi microcastile de copiat japoneze cu baterii 337 oricand – le puteti gasi aici pe toate.

Microcasca Japoneza se vede in ureche?

Microcastile de copiat japoneze sunt imposibil de vazut in ureche deoarece sunt full culoarea pielii inclusiv capacelul.

Castile de copiat japoneze sunt imposibil de detectat cu ochiul liber si abia se observa la un control amanuntit, control pe care doar Politia il poate face asupra dvs.

Ceea ce observati ca iese din cascuta nu este antena castii ci este firul de care trebuie sa trageti pentru a o scoate din ureche. Daca vi se pare ca este prea lunga sau ca iese din ureche, o puteti scurta, dar nu foarte mult pentru ca rolul ei este de a extrage cascuta din ureche.

Casca de Copiat se poate auzi in exterior?

Castile de copiat pe timpan nu se aud sub nicio forma in exterior – asadar nici dvs nu puteti auzi pe altii care copiaza in aceeasi sala de examen, lucru care se poate intampla la unele casti care folosesc baterie 337.

Microcasca de Copiat piuie RAU. Ce fac?

Nu trebuie sa intrati in panica, este ceva normal la unele modele – acest tiuit arata ca aceste microcasti au ramas fara baterie. Nu trebuie sa va faceti probleme ca se va auzi in exterior deoarece tiuitul nu se aude.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa schimbati bateria castii de copiat cu una noua si ati scapat de problema. Este indicat sa aveti mereu una de rezerva.

Castile comercializate de noi acum nu mai tiuie, dar asta nu inseamna neaparat un lucru bun si incercam implementarea acelui tiuit dar putin mai strident pentru a sti cand bateria s-a consumat sau nu.

Vrei reduceri la sisteme de copiat?

Ai gasit cel mai bun furnizor de note bune la examene - din Romania. Noi ITI GARANTAM succesul in orice examen. Tot ceea ce trebuie sa faci, pentru a fi la curent cu noutatile si cu REDUCERILE este sa iti adaugi adresa de email mai jos.

Pagina securizata! Totul este super OK!