Siglă personalizată
FORMULAR DE CONTACT RAPID  INTREBARI FRECVENTE

  Sistemul de copiat pe care l-am comandat nu porneste

  Asigura-te ca l-ai pus corect la incarcat si ca priza functioneaza in parametri. In general un led de pe dispozitiv ar trebui sa licareasca in momentul incarcarii.

  Casca de Copiat a inceput sa piuie. De ce?

  In general piuitul castii semnalizeaza ca bateria din ea este pe sfarsite. Nu trebuie sa va panicati absolut deloc, pentru ca acest piuit nu este unul foarte puternic astfel incat supraveghetorii sau oricine altcineva sa observe ca aveti dispozitiv asupra dvs. Ceea ce trebuie sa faceti este sa scoateti casca din ureche si sa ii schimbati bateria cat de repede puteti.

  Stickul Bluetooth functioneaza doar pe un tip de telefoane?

  Raspunsul este NU. Stickurile bluetooth facute de noi functioneaza pe toate tipurile de telefoane: iPhone (orice model), Nokia (orice model care are bluetooth), Samsung (orice model care are bluetooth), AllView (orice model), Motorola (orice model), Asus (orice model) – de fapt stickurile bluetooth comercializate de noi pot fi folosite cu brio si in jocurile pe calculator stickul bluetooth fiind compatibil cu orice model de laptop care are conexiune bluetooth.

  Exista riscul sa se auda in exterior?

  Castile dezvoltate si concepute de noi NU se aud afara. Nu exista reglaj de volum decat pe stickul bluetooth si pe cutiuta GSM deoarece aceste sisteme sunt independente de telefonul dvs. Castile comercializate de noi NU se aud in exterior sub nicio forma, indiferent la cat este reglat volumul telefonului dvs.

  Vrei reduceri la sisteme de copiat?

  Ai gasit cel mai bun furnizor de note bune la examene - din Romania. Noi ITI GARANTAM succesul in orice examen. Tot ceea ce trebuie sa faci, pentru a fi la curent cu noutatile si cu REDUCERILE este sa iti adaugi adresa de email mai jos.

  Pagina securizata! Totul este super OK!