Siglă personalizată

Salut stimate cititor! Ne face mare placere ca ai ajuns in magazinul nostru online Sisteme Copiat!

Noi suntem echipa Sisteme Copiat Regie – localizati in campusul studentesc Regie, langa Club Texas, Agronomie camin C2 precum si caminele ASE din Bobocica. Aici puteti veni oricand sa inchiriati orice sistem de copiat dorit si daca va grabiti il puteti si achizitiona tot de aici.

Ne bucuram intotdeauna sa fim primii care concepem sisteme de copiat de ultima generatie si oferim studentilor/elevilor sanse reale de promovare.

Indiferent de examenul pe care il aveti va puteti baza pe produsele noastre de ultima generatie.

Am ajutat >328 de Elevi/Studenti - 2017

Anul acesta am ajutat nici mai mult nici mai putin de 328 de elevi si studenti, fara sa calculam aici si persoanele care au cumparat/inchiriat aceste sisteme pt diferite alte examene/interviuri/permise.

TE PUTEM AJUTA SI PE TINE
Inchiriem Sisteme Complete Aici

Daca nu doresti sa achizitionezi un sistem de copiat la examene, nu este nicio problema. Garantam ca iti putem inchiria un sistem de copiat complet: camera+cutiuta la doar 500LEI.

INCHIRIAZA UN SISTEM
Prezenti pe piata din 2012

Suntem prezenti pe piata din Romania de mai bine de 5 ani si inca ne facem treaba cum trebuie. Ajutam studentii si elevii sa promoveze cu cele mai bune note la orice examen.

INCEARCA SI TU SISTEMELE
ECHIPA NOASTRA
BOGDAN REMES

BOGDAN REMES

Fondator / Dezvoltator

Intotdeauna mi-a placut tehnologia si tot ceea ce tine de ea. Am incercat sa devin bun prin ceea ce fac si imi place sa cred ca ajut oamenii cu sistemele acestea. Va asteptam in campusurile universitare.

RALUCA GEORGIANA

RALUCA GEORGIANA

Consultant Vanzari

Sunt consultant vanzari/inchirieri pt orice sistem de copiat de pe acest site. Imi place sa ma implic si sa ajut oamenii sa promoveze fara greata la examene - indiferent de dificultatea acestora. Va asteptam.

MIHAI PANZARIU

MIHAI PANZARIU

Dezvoltator Sisteme Copiat

Suntem intr-o continua dezvoltare pe aceasta piata nisata a sistemelor de copiat si cineva trebuie sa se ocupe sa produca cele mai bune si calitative casti de copiat. Acesta sunt eu si imi place ceea ce fac.

GABRIELA LACATUS

GABRIELA LACATUS

Consilier Sisteme Copiat

Eu va pot ajuta in orice tine de sisteme de copiat la examene. Va pot recomanda anumite sisteme de copiat sau va pot raspunde la intrebari legate de functionarea acestora. Casti Copiat Regie, camin P13 - aici ne gasiti.

PROBABIL VA INTREBATI CINE SUNTEM

Suntem o echipa tanara si noua pe aceasta piata in continua dezvoltare, incercam sa iesim din tipare si sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta si tocmai de aceea oferim in primul rand cele mai mici preturi de pe piata din Romania. Inca nu ne-am gandit sa ne extindem pe piata din Europa sau din lume cum deja altii o fac, deoarece noi dorim sa multumim toti studentii/elevii sau persoanele care au nevoie de asa ceva in Romania. Un client multumit de munca noastra = un client FERICIT si cu EXAMENUL PROMOVAT.

8532 +

persoane multumite de produse

5 ani+

pe piata din Romania

99.2 %

clienti multumiti

954 Sisteme

vandute si inchiriate

Vrei reduceri la sisteme de copiat?

Ai gasit cel mai bun furnizor de note bune la examene - din Romania. Noi ITI GARANTAM succesul in orice examen. Tot ceea ce trebuie sa faci, pentru a fi la curent cu noutatile si cu REDUCERILE este sa iti adaugi adresa de email mai jos.

Pagina securizata! Totul este super OK!